Äntligen kom sommaren till Växjö! Det har varit fint väder här i 2 dagar nu, helt magiskt. Har dock inte hänt så mycket intressant att skriva om. Igår var jag på studiebesök på Emmas gym där vi körde biceps, rygg och mage. Fantastiskt roligt och inspirerande, träningsvärken idag gör ju inte saken sämre. Idag intog hela ligan bestående av mig, lillebror, arbetskollegan Ellinor och KL's kusin Krisse Idrottskliniken för träning av diverse muskler. Jag körde triceps och bröst idag, helt okej pass men inte magiskt. Provade bänkpress (i maskin) ordentligt för första gången, är väl sådär nöjd med min prestation på 20 kg men det kan ju bara bli bättre!
 
Som grädde på moset avslutades kvällen ihop med goda vänner ute på en flotte i sjön där vi käkade grillat, drack lite champagne och tog ett kvällsdopp, mycket trevligt.
 
 Här har man det gott!
 
Vanessa övar på svandyk!
 
 Svensk sommar när den är som bäst!
 
De senaste 2 dagarna har jag varit helt speedad, har haft så mycket spring i benen så det känns som jag druckit 10 koppar kaffe på raken. Igår hade även min kära bror blivit smittad, ganska spännande med två hyperaktiva människor under samma tak. Fick i alla fall ut lite av denna energi på gymmet idag, körde bröst och triceps, provade även lite marklyft för första gången bara för att känna in tekniken lite och det kändes riktigt bra! Den här bloggen börjar mer och mer lika en träningsblogg men det kanske är det den får vara när vi inte är på resor... 
 
Nu ska jag fortsätta med min lunch så att kroppen får lite näring till de stackars trötta musklerna. På menyn står scramled eggs, en knäckemacka på en bädd av babyspenat (hoho det gäller att få det att låta så lyxigt som möjligt va...) och till denna fina komposition en mjölkshake med blåbär och kvarg!
 
 

Som vanligt regnar det i Växjö så alla eventuella utomhusaktiviteter så som longboardåkning har idag blivit inställda. Istället har jag och lillebror varit och handlat ingredienser till ett supernyttigt bröd som vi ska prova att baka ikväll, återkommer med recension av receptet. Har precis kommit hem från gymmet, körde ben, mage och lite försiktigt på axlarna. Kan ha varit ett av de bästa benpassen jag kört! Detta till stor del tack vare Emma som hjälpt mig få till tekniken på de himlans benböjen jag har kämpat med. Lyckades också hitta riktigt bra teknik på utfallssteg, är minst sagt nöjd med dagens pass!

Titta vad jag unnade mig idag, resesällskap till Bali!