Titeln på filmen passar inte innehållet i den hälften så bra som den passar våran vecka på Lombok. 3 av 4 stolta världsresenärrer har fått en släng av dålig mage som vägrat ge med sig och där med förstört mycket av upplevelsen av den annars mycket vackra ön Lombok.

Tilläggas, skall även att vi inte har hjälpt magen till att bli frisk med våran kost! Starkt, fett och alkoholhaltigt är tydligen inte att föredra så nu bli det en strikt diet av vitt bröd, banan, kokt ägg, ris och mycket vatten.

Vi är tillbaka i Kuta på Bali och det känns jävligt gött. Speciellt efter den olidligt långa färjeresan. Värst hade nog Angelica det med magkramper, jag och krisse satt på samma plats mest hela resan med varsin bok i händerna och härdade ut som globetrotters bör och Jonna klarar sig undan magbesvär! Kan ha någonting att göra med att vi andra åt mycket frukost på våran tveksamma hotell-restaurang enligt Krisses motto, "Chocka magen till att ge sig".

Det fungerade inte...

Men trots alla nyanser av brunt vi sett under senaste veckan har vi ändå fått ut mkt! Närmare bestämt flera tusen lästa sidor ur många böcker!

Nu ska vi äta, puss o hej!

Ps. Jag korrekturläste inte en mening så håll det i beaktning när ni läser. Ds

K-L

1 kommentarer

Biba Crona

18 Aug 2012 08:54

Låter som en skitrolig vecka !!! Hoppas Angie har blivit bättre i sin mage. Glöm inte elektrolyterna i er kost, som en liten upplysning….dom finns inte i dom alkoholhaltiga dryckerna.
POK till er alla Mamsen

Kommentera

Publiceras ej