Då möttes man av ännu en mörk, kall och grå dag när kroppen tyckte att det var dags att gå upp ur sängen. Hade tänkt att åka lite longboard idag med min kära vän Jonna men vi får väl se om vädergudarna tillåter det eller inte. Har suttit och kikat på gamla semesterbilder under förmiddagen, är rätt svårt att inte packa väskan, surfbrädan, ta passet i näven och åka till första flygplats för att fly till en surfvänligare destination en dag som denna. Men nu är det snart bara 2 veckor kvar innan vi befinner oss på Bali igen! Vi har bokat (minst) en veckas vistelse på grannön Lombok där jag spenderade en hel del tid förra resan. Älskar verkligen den ön, fantastiska stränder, perfekt surf för vår nivå och inte alls lika exploaterat som Bali. Tyvärr dröjer det nog inte många år förrän Lombok har utvecklats till samma turistfälla som Bali. Är ju så otroligt tragiskt att så många platser runt om i världen blir förstörda pga turismen, finns det verkligen någon som uppskattar stora 5-stjärnors komplex där man slipper röra sig utanför hotellområdet och kan käka samma mat och prata samma språk som hemma? Ja det där är väl en diskussion som det inte riktigt finns utrymme för på denna bloggen men jag fick verkligen en "eye opener" när jag pluggade turismutveckling på förra Bali-resan.
 
Nä nu har vi bestämt oss för att ge vädergudarna det långa fingret och ta en tur på longboarden ändå! Idag får ni lite bilder från vår weekend i Hemsedal förra året och även lite surfbilder, som en surfskolefotograf på Teneriffa lyckats knäppa på oss när hans egna elever hade annat för sig. 
 
 
 Lite suddig bild på mig och KL's lillebror Oliver som provade sina snowboard skills.
 
 När man ser en sådan här bild känns det ändå som att vinter också har en hel del roliga aktiviteter att bjuda på. Oliver bytte här snowboarden mot skidorna...

1 kommentarer

Biba Crona

14 Jul 2012 10:09

Vilket bröt KL o vilken Angiewave !!! Oliver ser brutalt road ut så skidor va nog ett bra val. Biba

Kommentera

Publiceras ej