Tänkte uppdatera er angående lite annat än endast våra surfprestationer. Dock måste tilläggas att Jonna gjorde ordentliga framsteg på surffronten idag, hon var uppe på brädan både en, två och tio gånger!

I fredags åkte Jonna iväg på en örtvandring i Ubud (jag och KL surfade 5 timmar istället) vilken tydligen var riktigt lyckad. Hon såg en vattenorm, blev spådd i handen/nacken/på benet, köpte fint te och fick massage.

Igår var vi på stranden som vanligt på förmiddagen och på kvällen ägnade vi oss åt lite presentshopping, får se om det finns några snälla barn och vuxna där hemma... Krisse åkte hem för en vecka sedan och nu börjar även vår egen hemfärd närma sig. Vi är nog rätt eniga om att det ska bli skönt att snart få sova i en bekväm säng, kunna laga sin egen mat, slippa oroa sig för Bali-belly och att få träffa vänner, familj och katterna! Jonna låter hälsa att hon framförallt saknar gymmet! Värmen, surfet, ledigheten, alla färska fruktjuicer och även vår fantastiska hotellägare Neuman är dock något vi kommer sakna riktigt mycket.

Imorgon ska vi iväg med "vår" chaufför för att bada i ett vartenfall, kropparna behöver lite vila efter allt surf. Jag som brukar sträcka konstiga muskler har nu även sträckt/överansträngt höftböjaren/ljumsken, spännande värre.

Nu ska vi avsluta våra chailatte's och sen bege oss hem till hotellet. Ses snart!

Angelica

Kommentera

Publiceras ej