Vilken strålande fin dag vi har haft här idag men mer om den om en liten stund, först ska jag berätta om när Angelica försvann. Hon var på jakt efter en peeling-handske men fann ingen bra och billig tills igår då vi på våran väg hem från stranden stannar till vid en liten affär med diverse skönhets-produkter och kläder för att testa lyckan. Jag stannar kvar utanför med cyklarna av förklarliga skäl medans Angelica skuttar in som den graciösa katt hon är. Efter säkert 10 min undrar jag hur fan man kan spendera så lång tid i den lilla pissbutiken och efter 15 tittar Angelica ut och vinkar febrilt att jag MÅSTE komma in. Mkt irriterad och trött låser jag fast cyklarna och går in. En helt ny värld öppnades för mina ögon, den lilla butiken var inte alls en liten butik utan en 3 vånings-labyrint väl dold bakom en blygsam fasad. Vi snubblade över Teneriffas kanske mest bevarade hemlighet. Dom hade ALLT och inte bara det faktum att dom hade allt utan säkert 4-5 olika märken av varje sak. Helt sjukt!

Åter till den strålande fina dag vi nyss haft.

Sovmorgon med stor frukost, ingen stress, inga förväntningar. Kommer ner till surfshoppen för att Angelica ska få låna en bräda men vips, hennes är klar, inga konstigheter.

Paddlar ut nästan omgående, i shorts för mig och bikini för min söta fru, till lagom stora, suveräna vågor. Vi ligger i dessa vågor i strax över 4 timmar (med en liten paus i mitten för vatten-påfyll) och jag plockar vågor på löpande band. Bästa surfdagen hittils och jag känner att en mindre bräda nu inte är långt borta. Angelica hade en liten svacka idag, hennes bräda är mkt mindre och det gick helt enkelt inte vägen men jag är övertydag om att imorgon kommer hon att vara tillbaka i samma goda surfskick som vanligt!

Vi är sjukt trötta nu och ska unna oss en liten siesta innan beger oss ner för att spisa på en nyöppnad restaurang med fantastisk utsikt!

POK

/Karlos-LudvigosSöt tjej på väg till stranden

Angie längst våran dagliga väg till stranden

3 kommentarer

Angelica

25 Mar 2011 19:28

Hoppas ni ser hur snyggt jag har matchat strumporna med linnet ;)

Biba

25 Mar 2011 21:49

Ni är sååå matchiga båda två, vi vill verkligen besöka denna labyrint när vi kommer....Bosse ska leta upp en motorcykel ??? Finns de tror ni. Kramelikram och pusselipuss puss Biba o Bosse

Angelica

26 Mar 2011 11:32

Jadå vi ska nog kunna leta upp en motorcykel att hyra, har sett att det finns flera biluthyrningsfirmor som också har motorcyklar :)En vettig restaurang att äta på när ni kommer får vi dock leta mer efter, provade en som verkade lovande igår men Ludde ska skriva ett helt inlägg om den stora besvikelsen senare idag. Puss och Kram

Kommentera

Publiceras ej