Nu har Linda och Robert åkt hem och vi ska försöka återgå till vår vardag igen, vi börjar med att storstäda, storhandla och frosta av frysen. Vuxet värre! Veckan som gått har varit väldigt lugn och trevlig. Vi har tillbringat största delen av dagarna på diverse stränder och vi har också hyrt bil. Det blev en tur till vulkanen Teide, andra gången för team Krona/Franzén men denna gången var det mycket varmare, mer blommor och mindre snö och precis lika maffigt som sist. Vi har lagat en himlans massa god mat, både grillad fisk, kött, pastasallader i mängder, pasta bolognese, lasagne och brakfrukostar som heter duga. En enda gång käkade vi på restaurang och då var det inte ens i närheten lika bra som när vi lagade mat hemma, paret Svensson/Karlsson samt team Krona/Franzén vet minsann hur man svänger ihop en nobelmiddag! Vi käkade bla 1,5 kg ryggbiff, som gick på en så löjligt billig summa som 10 EURO serverat med en krämig potatisgratäng (som dock tog omvägen via golvet), lättkokta haricot verts samt en fantastisk rödvinssås. Till dessert blev det färska jordgubbar med chokladglass-tårta a la "Vienetta"-stil. Döm om vår förvåning när vi också hittade OLW´s ostbågar i en affär, kan säga att det har ätits ett par påsar denna veckan...

Surfingen de senaste 2 veckorna har varit under all kritik så surfabstinensen är på topp här i hemmet. Enligt rapporten ska vinden mojna och vågorna trilla in igen nu till helgen så vi får hoppas det stämmer. Under tiden har vi införakaffat en luftmadrass som vi har paddlat omkring på och försökt fånga mini-vågorna, nöden har ingen lag som sagt.

En satans massa bilder har det också blivit, håll till godo kära vänner!


Kalle-Ludde och Robert är taggade för gästernas första dag på stranden!



Jag och Linda har kafferep på stranden i Los Gigantes, som inramas av 500-800 meter höga klippväggar. Vattnet var dock riktigt grisigt!



I Poris de Abona fanns det kristallklart vatten, mysig strand och inte mycket folk. Helt klart vår nya favorit!



Kött så som kött ska se ut!



Smaskig firre, namnet är dock glömt... vi kan kalla honom Nemo!



Carlos gör marinad, glad är han också.



Pumpen till luftmadrassen funkade bra även till grillen.



Cyklopet kom till användning när det skulle hackas lök!



Picnic på en supermysig rastplats på väg upp till Teide. Varmt i solen, kylig frisk luft och allt luktade bastu, fantastiskt!



På väg ner på andra sidan av vulkanen innan vi körde genom molnen...



... mitt inne bland molnen!



Sötnosarna som var på besök!


Sötgrisarna som fick besök!


Vi har köpt nya handdukar, vi är rätt mallig ja!


Saknar ord...



Efter en låååång stund i bilen blir man lätt lite kissenödig, finns det då ingen toalett får man ta det som erbjuds och i detta fallet var det ett öde, ej färdigbyggt hus. Tyvärr får man då leva med läskigt prassel, som kan skrämma även den mest kaxiga surfare!


/A & K-L





1 kommentarer

Biba

27 May 2011 20:58

woow att du vågade kissa i prasselt....fy va läskigt/Kramis team biba och bosse

Kommentera

Publiceras ej