Hej hallå kära läsare!

Idag har vi begett oss till huvudstaden för att inhandla lite saker vi haft på vår shoppinglista ett tag. Först och främst behövde vi ha tag i en redig fläkt! Det börjar bli varmt här nere vilket har gått ut över vår sömn den senaste tiden, inte många som gillar att sova i ett varmt och kvavt sovrum. Nästa sak på listan var kuddar. Linda och hennes pojkvän Robert kommer hit imorgon och stannar en vecka så självklart måste även våra gäster ha något att vila sina söta små huvuden på. Kalle-Ludde meddelar i detta nu att de nya kuddarna är "automat-upp-puffande" till på köpet, de blåser tydligen upp sig själva om man trycker ihop dem. Väl investerade 17 EUR för två stycken då med andra ord. Jag har också köpt mig en ny bikini. Med tanke på att vi har badkläder på oss varje dag så känns det väl kul/fräscht med åtminsonne en ny! Det roliga i kråksången var dock att jag hittade bikinin på H&M, svensk design är tydligen det enda rätta. Vi käkade också lunch på ett väldigt trevligt ställe. God mat, relativt billigt och oklanderlig service, sånt gillar vi.
Kanariska potatisar med oerhört mört kött i någon tomatsås, gott!Cortado med kondenserad mjölk, gottegrisen KL älskade detta kaffet!Tyvärr användes inte denna espressomaskinen för att göra vårt kaffe...Här käkade vi lunch!Ludde övervakar min gamla bräda när den sakta men säkert töms på vatten i solen.Massa gott kött som vi grillade tidigare i veckan, 650 g för 6 euro, billigt och bra!

Sov gott och grattis på nationaldagen norge! :)


1 kommentarer

Biba

18 May 2011 10:49

Åååå va gott det ser ut...Jag hoppas verkligen ni tar med Lindyoroberto på en hisnande tur i bergen men en avslutande lunch på vår hyllrestaurang i *El Tanque...ha de ! Biba

Kommentera

Publiceras ej