Idag har vi provat nya surfbärdan! Blev inte mycket till surfande då vågorna var sjukt dåliga men fick provat att paddla lite på den i alla fall. Stackars Ludde hade en liten incident med sina fenor idag, han paddlade på en våg och blev spolad (=vågen tar av olika anledningar tag i honom mitt när den håller på att bryta och har som mest kraft var efter den kastar ner honom under vattnet). I tumultet som följde hann han studsa med rumpan i botten och sen få ena fenan på surfbrädan rakt över smalbenet. Detta resulterade i ett otrevligt sår och en rätt stor bula på hans stackars ben, hade han inte haft sin våtdräkt på sig så hade vi nog fått åka in och sy ihop honom....

Annars har vi inte mycket nytt att rapportera för dagen. Jag kommer  få tillbaka 74 pund som jag betalat i skatt från det fantastiska företaget (quiver surfboards, här gör vi lite smygreklam..)som sålde mig surfbrädan pga spanjorerna här tog 65 EURO i nån form av hanteringsavgift.

Till middag har vi idag käkat camembertost-fyllda biffar med couscoussallad och en kall sås med smak av ananas, väldigt gott! Har ni några roliga middagstips så tar vi gärna emot dessa, ibland är det lite dåligt med inspirationen här i vårt casa.
Han ser rätt glad ut trots att blodet sprutar ;)Våra små surfbrädor tar lunchpaus samtidigt som ossJag försöker tyda den mycket difusa fraktsedeln. Här ser ni den nya lilla leksaken, ny backpad (den man har bakfoten på) och ny svart leash (den man har runt foten), stiligt va?!


Puss och kram

-Angelica

3 kommentarer

oliver

13 May 2011 10:12

kl,är inte det inte en sådanhär tröjja du hade?

nice pricetag bro!http://www.icollector.com/Jeff-Bridges-The-Dude-sweater-from-The-Big-Lebowski_i10499934

Karlos-Ludvigos

13 May 2011 11:33

Jag har den fortfarande bro, lite krympt nu bara, ska se om den går att rädda.. annars får min förstfödda bära den stolt i tonåren :D

Oliver

17 May 2011 09:52

fan vilken klassisk bosse-pose du ligger i

Kommentera

Publiceras ej