Det var en gång en trasdocka som hette Kalle-Ludde, han älskade att leka i snö och i vatten. En dag var Kalle-Ludde och hans flickvän ute och surfade på STOOOORA farliga vågor. Kalle-Ludde paddlade jättefort på en snabb, snabb våg och kom med den! YAY! Men vågen bröt överallt så Kalle-Ludde tänkte skita i den och bara åka med en bit på mage, men han ångrade sig visst och hoppade upp! Nu gick det till såhär att Kalle-Ludde kom bara upp med frambenet och lämnade bakbenet bakom sig, brädan for framåt och visade Kalle-Ludde precis hur ont en ofrivillig split kan göra i knät.

Jag har alltså sträckt mitt inre ledband i vänster knä och kommer att ta det lugnt i ett par veckor och rehabba mig lite. "It´s all in the game thou - Omar".

På en lite trevligare not så har vi hittat ett supersoft café som ligger 150 meter från vårat casa med kvällsol, magisk kaffe och suveräna bakverk! Minns inte namnet men kom hit så kan vi sitta där ett par timmar tillsammans och njuta av en "Cafe con panna" samt en nybakad chocklad-croissant.

Herr. Invalid, Krona kommer agera surf-fotograf en vecka eller två från idag så om vi har tur så kan ni beskåde fröken Franzén, surfandes en våg snart.

Fred ut.

Karlos-Ludvigos1 kommentarer

Biba

30 Mar 2011 18:31

Vi kommer å fikar snaaart/ Biba o Bosse

Kommentera

Publiceras ej