Senaste dagarna har vart lugna och fina. Vi har haft magiskt surf, dåligt surf, blåsigt, soligt men på det hela taget väldigt trevligt. Jag har nu sträckt mig igen, börjar bli riktigt trött på den här gamle kroppen som inte verkar klara av vårt surftempo. Det är återigen de små musklerna mellan revbenen men vänster sida denna gången. Är nu tredje gången senaste halvåret jag har haft problem med dessa små (skit) musklerna. Första gången i vintras i Oslo hostade jag så mycket och länge så de sträcktes ordentligt och de senaste två gångerna är det pga surfingen. Riktigt tråkigt med tanke på att det gör ont att lägga sig ner, sätta sig upp, cyckla över gupp och lyfta saker med vänster sida och för att inte tala om att paddla på surfbrädan... Ja nu får det vara färdig-gnällt för idag men om någon har ett hyggligt tips eller två för att motverka framtida obehag från detta området så langa hit! :)

Idag har vi gjort veckans storhandling! Massa gott fick vi med oss hem, som vanligt. Vi unnade oss en stor bunke glass också, första gången vi provar Teneriffas supermercado-glass så ska bli intressant att ta reda på hur den smakar. Till middag hittade vi till vår stora förtjusning fiskpinnar mmm så gott med potatismos och citron!

Lyckades fånga lille Sef, vår hotell-hus-katt på film idag. Klickar ni på länken nedanför så får ni se när han blir serverad aftonens kvällsmat.

http://vimeo.com/23418170

Hoppas ni har det bra där hemma!

/A

1 kommentarer

Biba

09 May 2011 22:08

Huuu så hemskt att ha ont i intercostad musklerna, låter konstigt att Du så lätt sträcker dig just där.

Kan ske när du drar av dig din våtdräkt eftersom den är ganska tajt. Hoppas det lugnat ner sig något, du får be KL dra ner på tempot och kanske bara slappa en dag eller två. Kramis från ett soligt och varmt Växjö

Kommentera

Publiceras ej